I verden finnes det mange store, historiske turneringer innen golf. Noen er kjente for deres utrolige baner, mens andre er kjente for historiske slag som har blitt slått der.

The Masters

Spilles den første hele uka i april årlig, og er arrangert av Augusta National golf club. Det er altid samme baner i denne turneringen hvert år. De som kommer hit vil ha noen spesielle baner å bryne seg på, alt fra fall på flere titals meter til sterke vindkast i høyden.

AT&T Peble beach National Pro-Am

Kombinasjonen av Pebble Beach, Spyglass Hill og Monterrey Peninsula gjør denne turneringen til en av de mest pittoreske innen golf. Her spiller spillerne helt nede langs havet, med store bølger som slår innover klippene.

U.S Open

U.S Open er Amerikas eldste golfturnering, og blir spilt på forskjellige baner hvert år. Hvis man ønsker å se de absolutt beste spillerne i verden spille om tittelen er dette turneringen å få med seg.

British Open

Med noen av de mest interresante og historiske banene i verden finner man i denne turneringen. Alle blir spilt på. Ikke nok med det, men på denne øya er været alltid helt uforutsigbar, så mesterne må virkelig slå inn en ekstra gir for å vinne denne turneringen.